Funderingar

Det känns som att jag har så mycke tankar och funderingar , som liksom ligger och trycker i min hjärna . Så himla mycke som jag egentligen skulle vilja skriva ut men då jag inte har en aning om vilka som ens läser det här så får det för tillfället bara ligga i mina tankar . Jag vill så mycke men det känns som att vissa murar gör det helt omöjligt . Och varje liten motgång känns det som att jag faller ännu längre ner än va jag redan var . Jag behöver den där stödpelaren elr nått som fångar mig och trycker mig upp när jag ligger där . Nu antar jag att många kommer och ta det på helt fel sätt men det skiter jag i för jag vet vad jag menar och det är allt som räknas . 

Jag längtar ihjäl mig efter det där drömjobbet , jag tror inte folk fattar hur mycke jag längtar och vill . Jag vill ha tillbaka mina rutiner och jag vill ha pengar på kontot (det låter så fel , men man kan inte leva utan pengar oavsett vad någon säger ) och känna att visst fan kan jag köpa mig den där oxfilén på fredagskvällen om jag vill utan att det ska svida i plånkan . Asså bara dom här småsakerna , men framförallt rutinerna träffa människor , skapa kontakter ALLT . Många säger "jamen sök jobb då , du måste söka hela tiden , jamen fixa det , det är så lätt osv." Bullshit säger jag , då har ni tamigfan inte vart arbetslösa utan utbildning för det är fan inte lätt och hitta jobb . Det är så mycke mer än bara söka , det är så jävla mycke krav att ni inte har en aning . Och varje litet nej vi har valt att gå vidare med någon annan är som ett hårt jävla slag i magen , som en käftsmäll deluxe . Så sluta waaajna över hur mycke ni hatar era jobb , fuck you jag kan ta ditt jobb med glädje och leende på läpparna . Suck på er ! 

Snälla moder jord nu vill jag verkligen ha vår , sol & värme . Jag pallar inte kylan längre , mina grymt fina utslag har lagt beslag över mina armar , dom kräver och suktar efter sol & d-vitaminer nuuuuu . 

Nä jag lämnar er med detta då jag inte vill avslöja allt för mycke om mitt otroligt spännande liv , 😘
När jag var glad utan att det tog emot att le ✌️