Måndag den 30:e Juni - UPPDATERING ;)

Men jaa , jag suger på att uppdatera ;) haha , jag vet att folk har saknat mina underliga inlägg här och här kommer det :) . 

Jag börja som sagt och provjobba i måndags och det kändes så sjukt bra och skönt att komma in i arbetslivet igen efter en "lååååång semester" (arbetslöshet) , dagen där på alltså tisdag sa min chef att jag kunde se mig själv som anställd och lyckan är total , fy så skönt det känns :) LYCKLIG TJEJ LIKSOM . Onsdag var jag ledig och då umgicks jag med min fina älskling , jobbade torsdag och fredag och det rulla på riktigt ordentligt bra :) . Hela helgen har jag bara tagit det lugnt efter en effektiv arbetsvecka med massa nya rutiner och nya intryck .

Idag är det återigen måndag haha och idag är jag ledig men ska jobba tisdag , onsdag , torsdag & fredag så det blir väldans nice :) , har väl inte gjort så mycke idag bara kollat på sons haha och en liten promenix med korven :) . 

Som sagt vet inte hur uppdateringen kommer att vara nu men jag ska försöka slänga in nått lite då och då :) , puss & kram