Valborg idag YEEY elr not haha

Ere nån som inte skriver att det är Valborg idag elr dylikt ? Hur som haver , e jag hos min älskling nu :) , har saknat honom så mycke <3 
Våra planer för ikväll , HÅLL I ER , vi ska grilla och ta det lugnt hos min älskling , såå jävla skönt . Hade inge större lust att gå ut och glo på en torr brasa , fjortisar som ligger på marken och skriker hur "fulla" dom e och sen frysa arslet av sig . Så våra planer passar mig alldeles utmärkt :) yeey . 

Sen måste jag klaga lite men what the hell det är min blogg :) , jag tycker att detta jävla vädret suger purjo , jag blir så less . Jag e ju på riktigt en sommar människa , när det blir kallt och grått och regn ute , ja då fungerar jag inte som människa :/ . Och sen så stör jag mig något så sjukt på en falsk liten råtta , det är nästan synd om henne men bara nästan för som man bäddar får man ligga . 

Så nu har jag klagat färdigt haha , nu ska vi bege oss och handla grill mat , på riktigt mumma herre Gud det vattnas i munnen bara jag tänker på det haha , warup fatty fat ;) . 

Vi hörs imorrn freaks - kärlek <3