Fredag den 21:a

Men hallå där gofisar , allt bra med er ? 
Själv mår jag väl hyfsat bra men har fortfarande ont i magen... Suck ! I skrivande stund är jag faktiskt hemma hos min älskling 😊 , ligger här och kollar på dawson's creek 😉 haha bääästa ! Nåväl innan jag kom hit så svängde jag förbi Täby c och införskaffa mig ett par jeans från hollister hade även en rabatt där som var tvungen att användas pronto innan den gick ut haha , sen fick jag även med mig ett pyjamas set från hm passar mig alldeles utmärkt då jag fryser så himla mycke hos min babe 😕 . 

För övrigt har jag äntligen fått en tid för röntgen på tisdag , ska väl inte ljuga med att jag är lite nervös inför det 😕men men förhoppningsvis får vi svar på varför min mage lever rövare . Dock så finns det ett litet problem och det är att jag ska dricka 2 liter vatten innan för delat på 2 timmar haha woot ? Jag som typ kissar på mig efter ett glas vatten 😂 haha jaja it is what it is liksom . Så på tisdag freaks får ni hålla tummarna för mig 💕 . 

Hm , imorrn ska jag , min älskling och Alex på bio yeey 😊 . Ääääääntligen ska jag få se på nya hunger games , som jag har längtat . Ska bli jävligt kul , för sist jag var på bio var typ innan sommarn . Så det lär bli en tidig kväll för mig och älskling då vi ska vara i Täby c innan ett . Nä hörni nu ska jag kolla klart på dawson's creek och sen mysa med min prins . Smell ya later freaks 😘